LabVIEW

Als partner van National Instruments, ontwikkelen we software op basis van LabVIEW. Ons team van ontwikkelaars dragen zorg voor het ontwikkelen van nieuwe systemen maar voeren ook onderhoud op bestaande applicaties of installaties.

Wij hebben gekozen voor LabVIEW als ontwikkelomgeving vanwege de eindeloze mogelijkheden en de flexibiliteit die LabVIEW ons biedt.

LabVIEW sluit naadloos aan op de hoogwaardige hardware van National Instruments. Door de grafische ontwikkelomgeving en onze uitgebreide set van modules en functies, zijn we in staat binnen afzienbare tijd kwalitatieve applicaties op te leveren.

Extra capaciteit

Soms is het fijn om tijdelijk extra ondersteuning te hebben op LabVIEW projecten. Ontwikkelingen kunnen worden versneld door de juiste architectuur toe te passen. Onze ervaren en gekwalificeerde developers ondersteunen u graag.

Zo worden onze programmeurs vaak gevraagd om applicaties te analyseren en te debuggen. Bestaande applicaties op basis van LabVIEW of C++ herstructureren wij zodat deze beter functioneren of beter onderhoudbaar zijn.

Architectuur

Ons development team heeft een architectuur opgezet specifiek voor geautomatiseerde test- en meetsystemen op basis van LabVIEW en/of TestStand.

Hiermee worden procesbesturingen, monitoring en data-acquisitie systemen rechtlijnig en eenvoudiger opgezet waarmee onze opdrachtgever tijd en geld bespaard.

Advies

Onze experts helpen u graag verder met advies op bestaande applicaties of bij het opzetten van een architectuur voor specifieke toepassingen.

Data Acquisitie

LabVIEW is uitermate geschikt voor Data Acquisitie systemen zoals testsystemen voor bijvoorbeeld analyse en monitoring. In laboratoria zien wij LabVIEW vaak als de standaard voor het verzamelen van meetgegevens. LabVIEW kan op verschillende platforms opereren waaronder Microsoft Windows, Linux, Realtime, FPGA en embedded.

Meer informatie

Waarom LabVIEW?

LabVIEW is geoptimaliseerd voor het ontwikkelen van softwareapplicaties welke communiceren met hardware, services en andere softwareprogramma’s. LabVIEW is een grafische programmeertaal waardoor in plaats van tekst, de commando’s middels functieblokken aan elkaar worden verbonden. Hierdoor is de ontwikkeltijd vele malen korter dan bij op tekst georiënteerde ontwikkelomgevingen.