LabVIEW

Als partner van National Instruments, ontwikkelen we software op basis van LabVIEW. Ons team van ontwikkelaars dragen zorg voor het ontwikkelen van nieuwe systemen maar voeren ook onderhoud op bestaande applicaties of installaties.

Wij hebben gekozen voor LabVIEW als ontwikkelomgeving vanwege de eindeloze mogelijkheden en de flexibiliteit die LabVIEW ons biedt.

LabVIEW sluit naadloos aan op de hoogwaardige hardware van National Instruments. Door de grafische ontwikkelomgeving en onze uitgebreide set van modules en functies, zijn we in staat binnen afzienbare tijd kwalitatieve applicaties op te leveren.

Architectuur

Ons development team heeft een architectuur opgezet specifiek voor geautomatiseerde test- en meetsystemen op basis van LabVIEW en/of TestStand.

Hiermee worden procesbesturingen, monitoring en data-acquisitie systemen rechtlijnig en eenvoudiger opgezet waarmee onze opdrachtgever tijd en geld bespaard.

Advies

Onze experts helpen u graag verder met advies op bestaande applicaties of bij het opzetten van een architectuur voor specifieke toepassingen.