Geavanceerde opwarmcurves

Wanneer een Eurotherm PID controller wordt toegepast om geavanceerde opwarmcurves uit te voeren is een grafische interface op basis van LabVIEW vaak een klantwens.

Eurotherm-Wizzo

Wizzo heeft in de afgelopen jaren vele projecten uitgevoerd waarbij de gebruiker vanaf een Windows desktopomgeving middels onze software complexe opwarmtrajecten kan laden in bijvoorbeeld een Eurotherm controller.

Hierbij is de gebruiker niet alleen in staat om volledige  controle te hebben op de regelaar maar worden de werkelijke proceswaarden weergegeven in een grafiek en tevens vastgelegd in een bestand.

Eurotherm

Met een vaak toegepast model, Eurotherm 2400 series of Eurotherm 3500 series, zijn we in staat om de controllers middels een bus-systeem, bijvoorbeeld Profibus of RS-485, aan elkaar te koppelen. Hiermee kunnen meerdere regelaars met één applicatie worden bediend.

De Eurotherm controllers passen we tevens toe in applicaties voor flow-, koel- en drukregelingen.

Nabertherm en Bentrup

Wizzo heeft, in samenwerking met Kracht, een applicatie ontwikkeld ten behoeve van het aansturen van ovens welke zijn uitgerust met regelaars van het fabrikaat Nabertherm en Bentrup. Middels deze applicatie is het mogelijk om grafisch de opwarmcurves in te geven. Daarnaast wordt het werkelijke traject weergegeven in dezelfde grafische weergave.

De gebruiker kan meerdere curves voorbereiden. Deze “batches" kunnen worden bewaard en zijn in te laden in de diverse controller types.

Wij werken graag samen met

Kracht
Oven technieken