Wie is Wizzo?

Wizzo is een allround ICT onderneming met grote ambitie.

Wij streven er naar ons te onderscheiden door een kwalitatief goede dienstverlening aan te bieden. Hierbij zijn we continu op zoek naar de optimale en best passende ICT oplossing, welke geschikt is voor uw organisatie.

Deze uitdaging gaan we graag met u samen aan. Teamwork en het inleven in uw business vinden wij hierin enorm belangrijk en heeft onze focus.

Met onze actuele kennis, van onder andere hardware / software platformen, kunnen wij u goed adviseren. Wij leveren alleen bewezen technologiën en diensten welke aansluiten bij uw organisatie.

Wizzo ICT-dienstverlening is als automatiseerder gespecialiseerd in systeembeheer en het ontwikkelen van software applicaties. Onze kracht ligt in het systeembeheer, kantoorautomatisering, telefonie en het ontwikkelen van LabVIEW applicaties.

Wizzo houdt kantoor in Heemskerk vlakbij Beverwijk, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Hierdoor kunnen we korte aanrijtijden realiseren in Noord Holland, Zuid Holland en Utrecht.

Voor MKB-bedrijven zijn wij het aanspreekpunt voor diverse vraagstukken betreffende automatisering en communicatie. Wij nemen hierin alle zorgen uit handen waardoor onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun core business.

Misschien ook interessant voor u: