Bekijken Uw kantoor
wordt steeds slimmer
Wij verbinden uw experimenten Wizzo LAB4.0 Wij stroomlijnen uw processen Ontdek Microsoft Dynamics Wizzo is vertrouwd in uw organisatie Support op uw locatie Wij bieden support op uw locatie Benieuwd hoe? Wij maken uw kantoor slimmer Bekijk onze tips en tricks

Private Cloud

network

“De Cloud” neemt toe aan populariteit maar past dit binnen uw branche en uw organisatie? Hoe ondersteund u thuiswerken en voldoet u aan het beschermen van persoonsgegevens?

Wizzo heeft een private cloud platform waarmee uw gegevens overal en veilig beschikbaar zijn via uw eigen private cloud. 

Digitale kluis

Uw informatie is beschikbaar middels systemen welke aan de hoogste veiligheidsnormen voldoen. Zo wordt uw informatie te allen tijde met de hoogst mogelijke beveiliging versleuteld wanneer deze wordt opgeslagen of verzonden.

Daarbij komt dat onze cloudoplossingen draaien op servers die zich bevinden in streng bewaakte datacenters op Nederlands grondgebied. De integriteit van onze systemen en uw gegevens wordt continue gemonitord.

In sommige gevallen is een lokaal systeem financieel en technisch interessanter. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag.

Meer weten over de private cloud?

Misschien ook interessant voor u: