Draai jij binnenkort Win Actie aan het wiel van Wizzo? Wizzo 10 jaar! Wij verbinden uw experimenten Wizzo LAB4.0 Wij stroomlijnen uw processen Ontdek Microsoft Dynamics Wizzo is vertrouwd in uw organisatie Support op uw locatie Wij bieden support op uw locatie Benieuwd hoe? Wij maken uw kantoor slimmer Bekijk onze tips en tricks

Notaris dashboard

Hét overzicht waarmee u in controle bent!

Voor het notariaat, ontwikkelden we een notaris dashboard. Hiermee maken we rapportage eenvoudig en uw kantoor weer een stuk slimmer.

Waarom een dashboard?

Als notaris werkt u met verschillende systemen. Gegevens uit deze systemen zijn niet altijd overzichtelijk. Daarnaast zijn gegevens niet aan elkaar gekoppeld waardoor er veel handwerk zit in het genereren van een zinvolle rapportage.

van Brug en AFAS online

Het notaris dashboard koppelt belangrijke informatie vanuit onder andere van Brug software, AFAS online en andere kantoorinformatie en presenteert deze in een overzichtelijke rapportage.

Zo heeft u te allen tijde een actueel overzicht in belangrijke KPI’s waaronder; omzet, het aantal lopende zaken, akten, kosten, etc. In een oogopslag weet u de performance van uw kantoor en refereert u deze moeiteloos met de cijfers van dezelfde periode van een voorgaand jaar.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij adviseren u graag.
Ja ik wil ook een helder overzicht!

Mogelijkheden van het dashboard

Het dashboard is opgedeeld in overzichtelijke onderdelen waaronder:

  • Omzet
  • Akten
  • Zaken
  • Liquiditeit
  • Kosten

De overzichten worden onderverdeeld per locatie of notaris. Dit is afhankelijk van de opzet van uw kantoor en uw locaties. Uiteraard wordt er ook een totaalweergave getoond.

Grafieken

Daarnaast zijn er diagrammen en grafieken beschikbaar waarin er een opdeling per rechtsgebied wordt opgegeven. Zo maken we onderscheid tussen bijvoorbeeld OG, ondernemingsrecht en familierecht.

Bekijken op een tablet

Het dashboard is beschikbaar in een webbrowser en is geoptimaliseerd om te bekijken op een tablet zoals een Apple iPad of een Microsoft Surface. De rapporten worden gegenereerd wanneer u het dashboard opent. Hierdoor heeft u altijd de actuele status.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij adviseren u graag.
Ja ik wil ook een helder overzicht!

Werkoverleg of matenvergadering

Het dashboard is een uitstekende toevoeging voor periodiek werkoverleg of een matenvergadering. Omdat de cijfers automatisch worden geladen, is voorbereidend werk overbodig en kunt u direct ter zake komen. Het formaat van het dashboard past zich aan het scherm aan en is hiermee geschikt voor presentaties op een beamer of een groot scherm zoals een televisie.

Beveiliging

De gegevens in het dashboard zijn alleen te bereiken vanuit uw kantooromgeving. Hiermee blijft de informatie binnen uw systemen en is deze niet publiekelijk te benaderen.

Het dashboard is alleen toegankelijk voor geselecteerde gebruikers. Zo beslist u zelf wie er toegang heeft tot de overzichten.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij adviseren u graag.
Ja ik wil ook een helder overzicht!