Dymo label integratie Microsoft Dynamics 365

Wij maken uw kantoor slimmer. Nog nooit was het zo eenvoudig om met 1 klik op de knop de juiste gegevens op een label te krijgen.

Nog een tool om uw processen leuker te maken

Veel kantoren hebben een labelprinter. Met het gemak van een strakke sticker en een knappe beschrijving is een labelprinter een waardevolle toevoeging.

Maar hoe slim wordt de labelprinter toegepast? Hoeveel typefouten en incorrecte data belandt uiteindelijk op het label?

Maak uw kantoor slimmer

Met de Dymo labelprinter integratie in Microsoft Dynamics 365 combineert u het beste van twee werelden.

Doeltreffend communiceren

We communiceren dagelijks, verbaal, via een systeem of app. Een van de vaak over het hoofd geziene vorm van communicatie is de indirecte vorm. Pictogrammen of andere visuele aanduidingen communiceren dagelijks met ons.

Breng de gegevens naar buiten

Door objecten, equipments, locaties, producten etc te voorzien van lees en scanbare identificatie of een eenvoudige instructie, bent u in staat om bedrijfsprocessen te versoepelen.
Veelal zit de gewenste informatie al in een systeem en is het slechts een kwestie om deze op een effectieve manier om te zetten.

Microsoft Dynamics 365

Binnen het platform van Microsoft Dynamics 365 heeft Wizzo een add on ontwikkeld waarmee eenvoudig labels kunnen worden afgedrukt van elke entiteit. Zo kunnen attributen van een entiteit worden afgedrukt met één druk op de knop vanuit de taakbalk.

Configuratie

Middels de Label design software van Dymo ontwerpt u zelf eenvoudig uw gewenste label. Zo voegt u zelf logo’s, barcodes, pictogrammen en andere vormen toe. Door uw ontwerp te uploaden in de Microsoft Dynamics 365 add on van Wizzo, stelt u het ontwerp beschikbaar voor de gehele organisatie.

Workflow

Wilt u liever gebruik maken van workflows? Onze Dymo add on, kan eenvoudig in worden gevoegd in een (bestaande) workflow. Hiermee drukt u automatisch labels af.

Simpel en doeltreffend

Labels maken wordt leuker en sneller. Hiermee maken wij uw kantoor weer een stukje slimmer.

Meer weten over de Dymo plugin?