Dymo label integratie Microsoft Dynamics 365

Nog een tool om uw processen leuker te maken

Doeltreffend communiceren

We communiceren dagelijks, verbaal, via een systeem of app. Een van de vaak over het hoofd geziene vorm van communicatie is de indirecte vorm. Pictogrammen of andere visuele aanduidingen communiceren dagelijks met ons.

Breng de gegevens naar buiten

Door objecten, equipments, locaties, producten etc te voorzien van lees en scanbare identificatie of een eenvoudige instructie, bent u in staat om bedrijfsprocessen te versoepelen.
Veelal zit de gewenste informatie al in een systeem en is het slechts een kwestie om deze op een effectieve manier om te zetten.

Microsoft Dynamics 365

Binnen het platform van Microsoft Dynamics 365 heeft Wizzo een add on ontwikkeld waarmee eenvoudig labels kunnen worden afgedrukt van elke entiteit. Zo kunnen attributen van een entiteit worden afgedrukt met één druk op de knop vanuit de taakbalk.

Configuratie

Middels de Label design software van Dymo ontwerpt u zelf eenvoudig uw gewenste label. Zo voegt u zelf logo’s, barcodes, pictogrammen en andere vormen toe. Door uw ontwerp te uploaden in de Microsoft Dynamics 365 add on van Wizzo, stelt u het ontwerp beschikbaar voor de gehele organisatie.

Workflow

Wilt u liever gebruik maken van workflows? Onze Dymo add on, kan eenvoudig in worden gevoegd in een (bestaande) workflow. Hiermee drukt u automatisch labels af.
Simpel en doeltreffend
Labels maken wordt leuker en sneller. Hiermee maken wij uw kantoor weer een stukje slimmer.