Microsoft Dynamics

Wilt u een stap verder naar een professionele organisatie waarbij alle processen worden ondersteund, dan is Microsoft Dynamics een logische keuze.

Samenwerken vanuit 1 systeem

Een van de grootste uitdagingen binnen iedere organisatie is samenwerken en het delen van gegevens. De focus van onze specialisten is, met Microsoft Dynamics als centraal platform, uw processen te ondersteunen en te stroomlijnen.
Hiermee realiseren we een verbetering in efficiency waardoor uw productiviteit wordt verhoogd.

Financiële administratie ontzorgen

Zo stroomlijnen we het financiële proces doordat we in staat zijn financiële mutaties vanuit uw bank te importeren. Maar kunnen we ook de (digitale) facturen van uw crediteuren geautomatiseerd in Microsoft Dynamics inlezen door het koppelen van een e-mailadres.

Uiteraard verzend u vanuit Microsoft Dynamics al uw facturen digitaal naar uw klanten.

Van Offerte naar Order

Generieke processen, waaronder sales, worden compleet ondersteund. Zo ontstaat er grip op het verkoopproces. Met Microsoft Dynamics realiseren we inzicht in de status van lopende offertetrajecten en creëren we heldere take over points tussen de sales en uitvoering.

Integratie met externe systemen

Onze software engineers koppelen moeiteloos elk systeem met uw Microsoft Dynamics omgeving. Of dit nu IOT (Internet Of Things) devices, services, een RFID of barcode scanners, labelprinters, etc. betreffen.

Voor bepaalde klanten koppelden we zelfs weegschalen en monitoren we verschillende randapparatuur zoals de performance, instellingen en (onderhouds)planning van productiemachines.

The best of both worlds

Door Microsoft Dynamics te koppelen met het ontwikkelplatform LabVIEW, ontstaat er connectiviteit waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn.

Meer over deze integratie: LabVIEW – Dynamics