Beckhoff Automation

Voor industriële toepassingen passen we Beckhoff toe. Installaties voeren we uit op basis van Twincat 3. Beckhoff biedt voor elke toepassing mogelijkheden in performance en hardware.

Ervaren programmeurs

De juiste architectuur

Offsite en onsite support

Wij bieden training en opleiding

Bibliotheken en verzamelingen aan code beschikbaar

Modulaire opbouw

Door de modulaire opbouw van zowel de hardware als de software van Beckhoff, is uw machine of installatie flexibel, solide maar vooral uitbreidbaar.

Met Twincat 3 creëren we samen het ideale uitgangspunt voor de juiste werking van uw installatie.

Twinsafe

In combinatie met Twinsafe zijn we in staat om SIL-3 safety toe te passen. Hiermee integreert u eindeloze safety mogelijkheden direct in de besturing.

Onze Twinsafe engineers  informeren u graag over de mogelijkheden.

Veelzijdig en betrouwbaar

Onze programmeurs passen graag Beckhoff toe vanwege de veelzijdigheid in mogelijkheden en uitgebreide opties welke het platform biedt. De connectiviteit met verschillende systemen maakt het geschikt voor industriële toepassingen.

Beckhoff PLC
Motion met Beckhoff

CNC en motion

Onze engineers zijn bedreven in CNC applicaties waarin we Beckhoff als platform voor motion toepassen. Zo sturen we meerdere geïnterpoleerde assen aan over onder andere Ethercat.

Ethercat is een bussysteem dat door verschillende hardware leveranciers wordt toegepast of aangeboden in bijvoorbeeld frequentie regelaars of Servo controllers.

Xplanar

Het Xplanar platform heeft enorm veel potentie wanneer het gaat om deep learning en flexibele positionering. Een mooie usecase is beschikbaar in deze video.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden

Industry 4.0

Code review

Wij optimaliseren bestaande code en geven advies over de architectuur en opbouw. Dit doen we voor bestaande projecten maar ook voordat een nieuwe solution wordt opgebouwd.

Zo is het prettig om voordat een project wordt opgezet de juiste componenten toe te passen. Schaalbaar, onderhoudbaar en zelfbeschrijvend zijn cruciale factoren in PLC code. 

De juiste structuur

Wanneer een PLC programma groeit, is een goede structuur een van de succesfactoren. 

Wanneer een PLC onderdeel uitmaakt van een overkoepelende besturing of wanneer er meerdere functies in een PLC programma zijn ondergebracht, loont een goede opbouw. 

S88

Het S88 model toepassen voorziet in de hiërarchie en wordt steeds vaker door opdrachtgevers voorgeschreven. 

Binnen het Beckhoff  besturingsprogramma, configureren we de units, equipments en control modules. Hiermee wordt de machinebesturing  conform de norm opgezet. De functionaliteit kan hiermee doeltreffend worden aangetoond.

Upgrade naar Twincat 3

Twincat 3 biedt meer mogelijkheden dan de voorganger Twincat 2. Het upgraden van een installatie is de overweging waard. Wij adviseren graag in de mogelijkheden. 

Migratie naar Beckhoff 

Het overstappen van bijvoorbeeld Siemens naar Beckhoff kan een hele stap zijn. Gelukkig hebben we veel ervaring bij het omzetten van bestaande PLC programmatuur. Onze specialisten praten u graag bij over de mogelijkheden. 

Industry 4.0

Industry 4.0

De hardware en software zetten wij in bij Industry 4.0 toepassingen. Benieuwd hoe dit voor uw proces kan werken? Wij informeren u graag! 0251-829410

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden