Beckhoff Automation

Voor industriële toepassingen passen we Beckhoff toe. Installaties voeren we uit op basis van Twincat 3. Beckhoff biedt voor elke toepassing mogelijkheden in performance en hardware.

Modulaire opbouw

Door de modulaire opbouw van zowel de hardware als de software, is uw machine of installatie flexibel, soliede maar vooral uitbreidbaar.

Twinsafe

In combinatie met Twinsafe zijn we in staat om SIL-3 safety toe te passen. Hiermee integreert u eindeloze safety mogelijkheden direct in de besturing.

Onze Twinsafe engineers  informeren u graag over de mogelijkheden.

Veelzijdig en betrouwbaar

Onze programmeurs passen graag Beckhoff toe vanwege de veelzijdigheid in mogelijkheden en uitgebreide opties welke het platform biedt. De connectiviteit met verschillende systemen maakt het geschikt voor industriële toepassingen.

CNC en motion

Onze engineers zijn bedreven in CNC applicaties waarin we Beckhoff als platform voor motion toepassen. Zo sturen we meerdere geïnterpoleerde assen aan over onder andere Ethercat.

Ethercat is een bussysteem dat door verschillende hardware leveranciers wordt toegepast of aangeboden in bijvoorbeeld frequentie regelaars of Servo controllers.

Xplanar

Het Xplanar platform heeft enorm veel potentie wanneer het gaat om deep learning en flexibele positionering. Een mooie usecase is beschikbaar in deze film.

Beckhoff PLC
Motion met Beckhoff

Wilt u meer weten over onze expertise in Beckhoff?

Industry 4.0

Industry 4.0

De hardware en software zetten wij in bij Industry 4.0 toepassingen. Benieuwd hoe dit voor uw proces kan werken? Wij informeren u graag! 0251-829410