Draai jij binnenkort Win Actie aan het wiel van Wizzo? Wizzo 10 jaar! Wij verbinden uw experimenten Wizzo LAB4.0 Wij stroomlijnen uw processen Ontdek Microsoft Dynamics Wizzo is vertrouwd in uw organisatie Support op uw locatie Wij bieden support op uw locatie Benieuwd hoe? Wij maken uw kantoor slimmer Bekijk onze tips en tricks

Wizzo, ICT-specialisten

ICT-beheer

Wij ondersteunen en begeleiden uw organisatie met passende ICT-oplossingen.

Ons team van experts denkt met u mee en nemen de complexe ICT-processen voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

Bent u bijvoorbeeld benieuwd hoe Microsoft Office 365 voor u kan werken of hoe uw organisatie slimmer kan functioneren? Wij informeren u graag.

Neem contact met mij op


ONZE EXPERTISE


ONS SUPPORT TEAM

Telefoon: 0251-829410

servicedesk@wizzo.nl

meer informatie over Wizzo?

LabVIEW

Wij ontwikkelen software applicaties op basis van LabVIEW

maar we passen ook vaak:

PHP, SQL, Javascript en Beckhoff toe.

Wij optimaliseren uw processen en productie middels krachtige Industry 4.0 oplossingen.

Dit doen we voor laboratoria, research- en onderzoekscentra maar ook voor machinebouwers, scheepvaart, Oil&Gas, universiteiten productiebedrijven en fabrieken.

Met LabVIEW maken wij systemen slimmer!

Alliance Partner

Wizzo is Alliance partner van National Instruments. Onze ontwikkelaars zijn gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van software architecturen en zijn door National Instruments gecertificeerd.


PRODUCTEN


BUSINESS CASES

Blog en nieuws

Wiel van Wizzo | aflevering 4 | Vincent de Waard, Linssen

Wizzo bestaat dit jaar 10 jaar 🎈daarom geven we elke maand waanzinnige prijzen weg met het Wiel van Wizzo. De winnaar van juni, Vincent de Waard, werkt in de binnenstad van Amsterdam bij […]
Verder lezen

Het Wiel van Wizzo | aflevering 3 | Carlo Bril (Van Brug software)

Verder lezen

De Maand van Wizzo | juni 2020

We ontwikkelden een MRU calibrator, gingen naar Amsterdam met het Wiel van Wizzo en droomde af en toe even weg verlangend naar……? Je ziet het in een nieuwe Maand van Wizzo.
Verder lezen

De maand van Wizzo | mei 2020

Wie draaide er deze maand aan het magische Wiel van Wizzo? En wat deden we met LoRa? Dit en meer in een nieuwe ‘Maand van Wizzo’.
Verder lezen